Despre mine

Fotografia mea
Constanta, Dobrogea, Romania

miercuri, 2 septembrie 2009

Drogataa...cu IUBIRE..



Da iubesc..va vine sa credeti...si de aceasta data sunt si iubita...a aparut EL, cel care mia redat speranta ca inca mai exista baietii care stiu sa aprecieze sentimentele unei fete si dorintele acesteia.Am descoperit ca avem multe lucruri in comun care ne fac sa ne dorim sa ne petrecem cat mai mult timp impreuna.Nu este tipul baiatului vagabond care sare dintr-un pat in altul. Este jumatate copil jumatate adult..este doi intr-unul.Stie cand trebuie sa fie serios si cand glumet.Stie sa danseze..multumesc lui Dumnezeu. Imi place atunci cand ma amageste...cand ma ia de gat si ma saruta,cand ma strange in brate puternic ca si cand nu ar mai vrea sa imi dea drumul niciodata.Totul imi place la el:zambetul,ochii,buzele,genele,sprancenele,mersul,trupul...
God..stiu ca ziceti ca sunt nebuna..dar chiar sunt nebuna...nebuna dupa el:X.Sunt drogata :)) daa cu dragoste...pentru ca ea este asemenea unui drog,un drog al sufletului.
Apa,nu e drog. Aerul,nu e drog. Visele,nu sunt droguri. Si totusi nu poti trai fara ele.Parca vezi lumea cu alti ochi. Vezi lucruri minunate. Pe langa ele treceai poate zilnic si nu le vedeai. Lumea e mai buna, florile miros parca mai tare, pasarile canta mai frumos. Parca esti in extaz! Dragostea e cel mai puternic drog! Iar cand iubesti esti atat de sensibil/a la tot ceea ce te inconjura. Nu te mai poti concentra la nimic. Ti-e dor de toate lucrurile frumoase pe care le-ai facut sau nu. De mirosul ierbii proaspat cosite. De gustul apei de mare. De cantecul greierilor. De dormitul sub stelele aprinse. De razele orbitoare ale soarelui, sau de lumina blanda a lunii. De ploaia care-ti spala candva chipul de lacrimi, sau de fulgii de zapada pe care te tavaleai…Brusc,indiferent de cum erai inainte, te transformi intr-o presoana mai buna..vei fii mai intelegator/oare,vei avea mereu un sfat bun de dat si un umar de sprijin... O "explozie" de bunatate are loc in inima ta..si,indiferent de cum iti va merge relatia, odata descoperita comoara din suflet,numita DRAGOSTE o vei imparti cu bucurie si neconditionat tuturor celor care iti ies in cale.Daaaa sunt fericita,indragostita sunt..IUBITA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu