Despre mine

Fotografia mea
Constanta, Dobrogea, Romania

vineri, 23 octombrie 2009

Lasa-ma




Iarta-ma de m-am ascuns printre cuvinte, printre povesti, si ca pierzandu-ma te-am facut sa nu ma mai gasesti. Lasa-ma sa-ti gust amintirile , lasa-ma sa-ti sarut gandurile , lasa-ma sa-ti cuprind tamplele, lasa-ma sa-ti sorb fantanile din ochi, lasa-ma sa-ti respir nelinistile din suflet . E toamna...

sâmbătă, 17 octombrie 2009

23 de diferente intre barbati si femei

1. Femeile au mai multa imaginatie decat barbatii. Au nevoie sa auda de la barbati cat sunt de minunate.

2. Femeile fac greseli. Si barbatii deasemenea. In tot ceea ce fac si ceea ce spun.

3. Un barbat de succes castiga mai multi bani decat femeia lui poate cheltui. O femeie de succes este cea care gaseste un barbat de succes.

4. Barbatii se trezesc la fel cum s-au culcat. Femeile cumva dimineata sunt mai frumoase ca niciodata.

5. Cand o femeie e depresiva, fie mananca mult, fie face cumparaturi. Barbatii se transforma de parca ar merge la razboi asa sunt de incruntati.

6. Un barbat ar plati zece lei pentru un lucru care costa de fapt cinci lei, dar chiar are nevoie de el. O femeie ar plati cinci lei pentru un lucru care costa de fapt zece lei, dar de care nu are nevoie.

7. Un barbat vrea sa fie prima iubire a unei femei. Femeia are un instinct mai rafinat: vrea sa fie ultima iubire a unui barbat.

8. Pentru femei dragostea este o ocupatie. Pentru barbati aceasta este o preocupare.

9. Daca o femeie vrea sa fie fericita cu un barbat, trebuie sa-l inteleaga mult si sa-l iubeasca putin. Daca un barbat vrea sa fie fericit cu o femeie, trebuie sa o iubeasca mult si sa incerce sa o inteleaga.

10. Cand o femeie se casatoreste, se asteapta ca barbatul sa se schimbe, dar el nu o va face. Cand barbatul se insoara, vrea ca femeia lui sa se schimbe si aceasta o va face.

11. Barbatii se casatoresc pentru ca sunt obositi de umblat, iar femeile pentru ca sunt curioase.

12. O femeie isi face griji pentru viitor pana se casatoreste. Un barbat nu-si face nicio grija despre viitor pana cand nu se casatoreste.

13. O femeie isi va aminti intotdeauna de barbatul care a vrut sa se casatoareasca cu ea. Un barbat isi va aminti de femeia care a stat alaturi de el fara sa vrea casatorie.

14. Un barbat nu intelege o femeie in doua situtaii: inainte sa se casatoreasca si cand e deja casatorita.

15. Este nevoie de doar doua lucruri pentru a face o sotie fericita: sa o lasi sa creada ca este totul asa cum spune ea si sa o lasi sa faca doar ce vrea.

16. Barbatii insurati traiesc mai mult decat celibatarii, dar tot barbatii insurati sunt mai pregatiti sa moara decat orice alti barbati.

17. Unii barbati sunt dovada vie ca femeile pot intelege si poate spune o gluma.

18. Barbatii sunt ca masinile – toti sunt buni in primul an.

19. O femeie are ultimul cuvant de spus in fiecare discutie. Orice spune barbatul dupa aceea este considerat inceputul unei noi certe.

20. Daca femeia ar sti ce gandeste barbatul, l-ar plesni continuu.

21. Barbatii sunt ca animalele; in acelasi timp sunt si foarte buni ca animale de companie.

22. Iti poti imagina lumea fara barbati? Ar fi fara crime si cu multe femei fericite.

23. Femeile au doua arme: machiajul si lacrimile.

Sentimente purtate de vant...

Nu mi-e gandu` la nimic...nici macar la ziua de maine...mi-e gandu la trecut...un trecut de care sunt raspunzatoare.Ma teleportez inapoi in timp ...si ce vad? O fata ce odata credea in tot si nimic...o fata ce iubea tot ce credea,o fata proasta,o fraiera,o imbecila...si inca iubeste...dar aceasta iubire o raneste...De ce continui sa iubesc chiar daca sunt ranita de fiecare data?Pentru ca imi este teama de singuratate...mi-e teama ca voi ajunge singura...fara o persoana langa mine care sa imi spuna ca totul va fi bine.Evit sa mai vorbesc despre iubire...pentru simplul fapt ca nu vreau sa imi fac rau...da..a fost frumos,dar totul apartine trecutului.Viata mea merge inainte chiar daca el nu mai face parte din ea.E timpul ca altcineva sa intre in ea...dar cineva care sa merite ce am eu de dat.Momentan imi impart singuratea in doi, i-au eu jumatate si jumatate imi las tot mie...

Ps. Cauta-ma tu...


Pink-please don't leave me

duminică, 11 octombrie 2009

Optimism...

1.Sunt recunoscator sotiei mele care sforaie toata noaptea,pentru ca doarme cu mine si nu cu altcineva.
2.Fiicei mele adolescente care se plange ca trebuie sa spele vasele,pentru ca inseamna ca este acasa si nu pe strazi.
3.Impozitelor pe care le platesc, pentru ca inseamna ca sunt angajat.
4.Murdariei de curatat dupa o petrecere, pentru ca inseamna ca sunt inconjurat de prieteni.
5.Hainelor care sunt putin cam stramte,pentru ca inseamna ca am destula mancare.
6.Umbrei mele care ma insoteste la munca, pentru ca inseamna ca sunt afara in lumina soarelui.
7.Podelei care trebuie sterse si ferestrelor care trebuie spalate,pentru ca inseamna ca am o locuinta.
8.Locului de parcare pe care il gasesc tocmai la capatul parcarii, pentru ca inseamna ca pot sa merg si ca am fost binecuvantat cu un mijloc de transport.
9.Zgomotului pe care trebuie sa-l suport de la vecini, pentru ca inseamna ca pot auzi.
10.Gramezii de rufe de spalat si de calcat, pentru ca inseamna ca am haine de imbracat.
11.Oboselii si durerilor musculare la sfarsitul unei zile,pentru ca inseamna ca am fost capabil sa muncesc din greu.
12.Soneriei care ma trezeste in zorii zilei,pentru ca inseamna ca sunt viu.

sâmbătă, 10 octombrie 2009

Fii fericit din orice motiv



Se povesteste ca un rege african era intr-o zi la vanatoare cu suita sa.Printre cei care il insoteau se afla si un vechi prieten al sau.Indiferent de situatia in care se afla,acesta obisnuia sa vada partea buna a lucrurilor.Sarcina sa era sa incarce armele.Printr-o nefericita intamplare,una dintre ele s-a descarcat si i-a retezat regelui o parte din degetul mare.Gandind ca situatia putea fi mai rea, prietenul regelui a spus: -Este foarte bine! -Nu nu este deloc bine!a spus regele si l-a aruncat in inchisoare.Peste un an de zile, regele vana din nou intr-o regiune periculoasa si a fost prins de canibali.Acestia au inceput sa-l pregateasca pentru a-l manca dar au observat ca ii lipseste o bucata de deget.Cum la canibali exista superstitia de a nu manca nimic care nu este intreg, l-au eliberat pe rege.Acesta s-a intors si plin de recunostinta a mers sa-si elibereze vechiul prieten, spunandu-i:
-Imi pare tare rau pentru felul in care m-am purtat! Ca de obicei, dupa ce a examinat situatia acesta a spus:
-Dimpotriva, este foarte bine!
Cum poti sa spui ca e bine daca ai stat un an in inchisoare?
-Daca n-as fi fost in puscarie, as fi fost cu tine?
Indiferent in ce sutuatie te afli, depinde de tine si de atitudinea ta daca este o situatie buna sau una rea.

miercuri, 7 octombrie 2009

Fericirea are chipul tau..


MIHAELA RUNCEANU-Fericirea are chipul tau


I hope you like it!

luni, 5 octombrie 2009

Intelepciune...



De cateva luni am descoperit un site cu citate despre orice lucru din viata asta.Nu este zi sa nu il vizitez.Sunt de parere ca este un site nemaipomenit...de aceea voi scrie aici cateva din aceste citate.

" Viata nu inseamna doar sa marim viteza. Este mai greu sa invingem pasiunile invizibile decat sa cucerim lumea cu arme vizibile.Este legea iubirii cea care conduce omenirea. In focul iubirii si fierul cel mai tare se inmoaie" Mahatma Gandhi

"Copilaria este suvoiul de apa care izvoraste limpede si curat din adancurile fiintei si la care omenirea alearga fara incetare sa-s potoleasca setea idealurilor sale de dragoste, de bunatate, de frumusete, de perfectiune" Francesco Orestano
"Ma doare tot ce iubesc acum, pentru ca presimt in orice frumusete sfarsitul, dar poate ca asa arata adevarata iubire. Bucura-te de acest dar vremelnic, striga o voce in mine. Caci nu exista decat daruri vremelnice" Stephanie Meyer

"Iluzie este ca dragostea se intalneste, cand ea se invata. Se insala cel ce pribegeste prin viata, pentru a se lasa cucerit. El afla, prin scurte inflacarari, gustul furtunilor din inima si viseaza sa intalneasca marea pasiune ale carei flacari sa-l cuprinda pentru vecie" Antoine de Saint- Exupery "

Te vreau pe tine, pentru ca-i mai simplu decat sa imbratisez omenirea intreaga - de care as avea nevoie ca sa te inlocuiesc" Jacques Salome


"Pentru el umblu singuratica in lume, ochii mei insetati il cauta si fluierasul sau rasuna neincetat in inima mea" Rabindranath Tagore


"Si marea e agitata, dar ea are un tarm, un sfarsit. Dorul meu n-are nici un sfarsit, nici un tarm, are numai iluzii si deziluzii." Kazi Nazrul Islam

" Gelozia, care are ochii legati, nu este numai neputincioasa sa descopere ceva in intunericul care o inconjoara, ea este si unul din acele chinuri a caror menire este de a reincepe neincetat."
Marcel Proust
"Dragostea nu este doar un zambet, nu este doar o floare, dragostea este un suflet ranit si apoi vindecat de altul" Octavian Paler

El...






" Calmul lui indescifrabil, fiecare din miscarile lui atat de abile, atat de armonioase, gura lui trista, buzele lui pline, care stiu atat de bine sa vibreze si sa se topeasca pe buzele mele, fiecare muschi pe care-l simteam desenandu-se cand ma apropiam de el...Si acum, barbatul pe care-l descoperisem... Atat de frumos gol, in raza lunii, pe divan , atat de recunoscator, cand eu ar fi trebuit sa-i fiu recunoscatoare...Cat de neobisnuit de puternic fiziceste si cat de duios...Avea in miscari acea impletire de putere si felinitate de trigru...Si in privire, atata umilinta..."


Cella Serghi "Panza de paianjen"

sâmbătă, 3 octombrie 2009

Poetry







I still love you


La naiba cu iubirea asta.
La naiba cu tine.

Cine te crezi sa ma ranesti?

Cine te crezi sa pleci si sa te intorci cand vrei?

La naiba cu noptile pierdute
In zadar pentru tine.
La naiba cu cerul plin de stele...
Dispari din fata mea.


Sti,mi-ai frant inima

Cand ai plecat
Lasandu-ma in urma

Ca pe un gunoi.


Stiu ca toate lucrurile
Au un final

Si noi

Lam avut pe al nostru.


ps.i still love you


Cauta-ma


Cand iti va fi greu.

Cauta-ma.

Cand iti va fi dor de mine

Cauta-ma.
Cand vei vrea sa ma iubesti

Cauta-ma.

Cand vei fi trist

Cauta-ma
Cand vei fi fericit

Cauta-ma

Cand voi cadea

Ridica-ma.

vineri, 2 octombrie 2009

You are my inspiration

Ea vrea..

Privesc in oglinda,
Si vad o fata
Ce odata iubea.

Acum se simte singura.
Vrea sa iubeasca
Din nou
Persoana TA.

Ochii tai

In ochii tai caprui ma pierd
Ca intr-o gradina cu flori.
De ma vei pierde candva
De acolo ma vei lua.

In ochii tai caprui ma pierd
Ca intr-un ocean imens
Din care vreau sa evadez.
Iar tot ce imi doresc e sa
Te iubesc.


Oare?

Oare mai sti cum neam cunoscut?
Iti amintesc eu.
Era o seara cu o superba luna pe cer.
Noi doi si ea.

Oare iti mai amintesti numele meu?
Sau l-ai uitat?
Nu ai cum sa il uiti
Nu trebuie sa il uiti.

Oare ne vom mai vedea candva?
Asta nu pot sa o stiu...
Si cat mi-as dori sa stiu..



joi, 1 octombrie 2009

Dragostea...


TAXI-DRAGOSTEA CA O PERECHE DE PANTOFI